ONTDEK HET TRAINEESHIP.

Jij bent klaar met je hbo of universitaire opleiding en hebt een technisch diploma op zak. Maar nu? Nu is het tijd om alles wat je de afgelopen jaren hebt geleerd te gaan toepassen in de praktijk én tegelijkertijd jezelf te blijven ontwikkelen. Bij het traineeship van de TVB Academy is het allebei mogelijk. Ga daarom aan de slag binnen een van onze leerbedrijven en ontwikkel jezelf tot echte technische professional.  

  HBO / WO      |       32-40 UUR     |       UTRECHT / ROTTERDAM

WAT GA IK DOEN?

Een traineeship bij de TVB Academy bestaat uit een standaard traject van maximaal 1,5 jaar. Hierin kom je te werken op verschillende afdelingen en binnen verschillende technische functies. Weet jij al eerder wat je wil? Dan gaan wij verder in gesprek en passen wij het traject aan naar jouw wensen.

In het traineeship kan je kiezen op welke afdelingen jij werkervaring wilt opdoen. In periodes van een halfjaar loop je mee op diverse afdelingen. In deze periode zorgen onze ervaren techneuten ervoor dat jij een goede basis van kennis en vaardigheden opdoet om volwaardig mee te kunnen draaien binnen het bedrijf.

LEES VERDER

De eerste ontmoeting:

Tijdens de eerste ontmoeting gaan wij met elkaar in gesprek om erachter te komen waar jouw ambities en interesses liggen. Hier stellen we samen een op maat gemaakt ontwikkelplan (POP) op, dat ervoor zorgt dat jij aan het einde van het traineeship over alle kennis beschikt om te starten aan je carrière. Daarbij maken wij onder andere gebruik van een persoonlijkheidstest.

Draai mee op de volgende afdelingen:

 • Engineering & modellering;
 • Calculatie;
 • Werkvoorbereiding & projectleiding;
 • BIM (verdieping);
 • Projectleiding (verdieping).

Ook bevat jouw traineeship de volgende mogelijkheden:

 • Persoonlijke coaching;
 • Workshops en trainingen in o.a. persoonlijk leiderschap en communicatietechnieken;
 • Werkvoorbereiding & projectleiding;
 • Een verdiepende cursus of opleiding.

Zie jij een gat in de markt? Start je eigen innovatie onderzoek! Werk dit uit tijdens je traineeship en pas het toe in de praktijk.

Afronding traineeship:

Na anderhalf jaar is het traineeship afgerond! Jij kiest de richting die het beste bij jou past en wij vormen daarbij een functie op maat. De periode na het traineeship gebruiken we om nog meer werkervaring op te doen en de verdieping op te zoeken. Dit nemen we op in jouw persoonlijk ontwikkelplan (POP) en zorgen daarmee dat jouw (technische) ambities waargemaakt kunnen worden. 

IS DIT IETS VOOR MIJ?

Een traineeship in de techniek is iets voor jou als jij jezelf na je hbo of wo bachelor/master nog verder wilt specialiseren en ontwikkelen, zonder dat je vast zit aan één specifieke functie. Je wilt graag meer praktijkervaring opdoen, maar ook nog proeven welke smaken en beroepen er allemaal mogelijk zijn. Een traineeship is de perfecte opstap voor jouw carrière. Verder ben je zelfstandig en houd je wel van een uitdaging. Ervaring en kennis van de technische branche is daarbij een voordeel, maar niet noodzakelijk.

WAT WIJ JOU BIEDEN.

In de aankomende jaren staat de techniekbranche voor enorm grote uitdagingen. Ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op en ook binnen de energietransitie spelen technische professionals een cruciale rol.

Wij bereiden jou, in samenwerking met professionele en ervaren technische bedrijven, voor om hier met genoeg kennis en werkervaring mee aan de slag te gaan. Jij hebt hierbij een voorsprong op andere net afgestudeerden en leeftijdsgenoten. Dit zorgt voor een vliegende start van je technische carrière. De toekomst ligt in jouw handen!

 • Een volwaardig salaris;
 • 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen;
 • Een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Begeleiding van ervaren vakmensen;
 • Leren en werken bij een succesvol en vooruitstrevend technisch bedrijf.

SOLLICITEER DIRECT.

Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. Liever wat sneller solliciteren? Stuur ons dan je gegevens via WhatsApp naar Esmee!


  STEL JE VRAAG AAN DANIÉL.

  Onze Recruiter Daniél staat klaar om al je vragen te beantwoorden en met je
  mee te denken!