ONZE GLOEDNIEUWE
PRAKTIJKOMGEVING.

Een omgeving waar je jouw vaardigheden op het gebied van elektrotechniek en werktuigkunde kan aanleren en verbeteren. Mede om die reden heeft de TVB Academy een eigen moderne en gloednieuwe praktijklocatie in Capelle a/d IJssel. Door middel van praktijk- en aanvullende theorielessen helpen onze praktijkdocenten jou op weg. Zo ontwikkel jij je tot een professionele monteur, die uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan gaan!

WAAROM PRAKTIJKLESSEN?

Als hulpmonteur bij een installatiebedrijf is het belangrijk dat jij met genoeg kennis van alle installaties en gereedschappen de bouw op gaat. Waar jij eerst alles leerde uit een boek, ga je het nu toepassen in de praktijk. De theorie leer je bij het ROC of MBO. De praktijk? Die leer je bij ons in het praktijklokaal op de TVB Academy. Wil je meer weten over een bepaalde installatie? Ook dat is mogelijk. Zo bevat de TVB Academy naast een praktijkomgeving ook een theorielokaal en computerruimte, waar jij zelfstandig je opdrachten kan maken.

Wij zien dat de juiste begeleiding bijdraagt aan meer zelfvertrouwen en ervoor zorgt dat jij je werk op de bouw nog beter kan uitvoeren. Onder het toeziend oog van een ervaren instructeur en persoonlijke gesprekken met onze BBL begeleider, ontwikkel jij je tot een echte professional. De TVB Academy is de eerste stap van jouw grootse technische carrière.

JOUW DOCENTEN EN BEGELEIDERS.

Maak kennis met de docenten en begeleiders van de TVB Academy! Met hun kennis en jarenlange ervaring helpen ze je het beste uit jezelf te halen en jouw technische talent te ontwikkelen. We stellen ze graag aan je voor.

ACADEMY MANAGER
ROBBERT LUBKEN

BBL BEGELEIDER
AD VAN TILBURG

PRAKTIJKDOCENT
MICHAEL DE WEELDE