OVER DE
TVB ACADEMY.

De TVB Academy gelooft dat door de juiste begeleiding technisch talent voor de toekomst kan worden ontwikkeld. Jouw ontwikkeling is een prioriteit. Wij doen geen loze beloftes, maar bieden iedereen die geïnteresseerd is de handvaten om het beste uit zichzelf en zijn/haar carrière te halen. Wat jij brengt is een hoop inzet en de wil om jouw talent in de techniek naar een hoger level te tillen.

START JOUW TECHNISCHE CARRIÈRE.

De techniekbranche staat voor grote uitdagingen. Zo wordt de techniek steeds complexer, moeten bestaande gebouwen op grote schaal worden verduurzaamd en blijft de vraag naar goed technisch personeel groot. Ga daarom aan de slag binnen de installatietechniek. Of je nu graag bij projecten aan de slag gaat of liever op kantoor zit, er is ontzettend veel mogelijk. Bekijk hieronder alle trajecten die jij bij de TVB Academy kan volgen.

ERKENDE LEERBEDRIJVEN.

Binnen de TVB Academy werken wij samen met verschillende technische erkende leerbedrijven. Deze zijn allemaal werkzaam binnen verschillende technische disciplines. De keuze is reuze. Wij geloven dat door samen te werken technische kennis kan worden overgedragen aan toekomstige generaties. Geïnteresseerden stappen binnen bij de TVB Academy en worden opgeleid tot echte technische professionals, die bij onze eigen bedrijven hun carrière vervolgen.

ONTDEK ONZE
PRAKTIJKOMGEVING.

Voordat je als hulpmonteur aan de slag gaat in de praktijk, moet je eerst nog het een en ander leren. Om die reden beschikt de TVB Academy ook over een eigen modern praktijklokaal. Met de nieuwste gereedschappen leer jij de kneepjes van het vak. Hierbij word je ondersteund door onze eigen praktijkbegeleiders. Samen werken wij aan jouw technische skills, zodat jij vol vertrouwen de bouw op kan!