BBL LEERWERKTRAJECT
MEET- & REGELTECHNIEK.

Tijdens het leerwerktraject Meet- en regeltechniek houd jij je bezig met alles wat te maken heeft met het meten en beheren van dynamische systemen. Zo zorg jij ervoor dat (slimme) technische systemen goed worden aangestuurd, maar ben jij ook bezig met de duurzaamheid van een pand. Jij bent de reden er geen energie wordt verspild! Je leert dit door in de praktijk te werken met ervaren technici, zodat jij hier aan het einde van het traject vertrekt als een echte meet- en regeltechnicus.  

  MBO      |       32-40 UUR     |       UTRECHT/ROTTERDAM

WAT GA IK DOEN?

Binnen het leerwerktraject Meet- en Regeltechniek word je voorbereidt om aan de slag te gaan in het werkveld. Dit doe je door theorie te combineren met praktijk. Zo ga je de ene keer aan de slag voor een groot kantorenpand, terwijl je de andere keer bezig bent met een zwembad of sportcomplex. Je wordt volledig voorbereid om te werken binnen de meet- en regeltechniek.  

LEES VERDER

Tijdens de start van jouw Leerwerktraject Meet- en Regeltechniek  bij de TVB Academy zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Je ontmoet jouw begeleider en bespreekt samen hoe jouw traject eruit komt te zien.

Daarna word jij door ervaren docenten klaargestoomd voor de praktijk. Je leert welke programma’s je gaat gebruiken en hoe je ze moet gebruiken. Daarnaast krijg je les in zowel praktische als theoretische vakken, zodat jij een goede basis hebt wanneer jij aan de slag gaat.

Na het leerwerktraject heb jij je diploma als meet- en regeltechnicus op zak. Vanaf dat moment ga je zelfstandig aan de slag in de richting die bij jou past. Uiteraard gaan we daarna samen jouw plannen voor de toekomst verder vormgeven. Misschien wil jij je wel nog verder specialiseren?

PAST DIT TRAJECT BIJ MIJ?

Een leerwerktraject Meet- en Regeltechniek is iets voor jou als je een achtergrond hebt in de elektrotechniek of werktuigkunde (minimaal 2 jaar). Ervaring binnen de meet- en regeltechniek is een voordeel, maar zeker niet noodzakelijk. Alles is te leren en fouten maken mag. Daarnaast werk je binnen een team, maar vind je het ook niet erg om zelfstandig aan de slag te gaan.

WAT WIJ JOU BIEDEN.

In de aankomende jaren staat de techniekbranche voor enorm grote uitdagingen. Wij bereiden jou, in samenwerking met erkende technische leerbedrijven, voor om met genoeg kennis en werkervaring aan de slag te gaan. Jouw ambities en interesses staan hierbij altijd centraal.

De volgende arbeidsvoorwaarden kan je van ons verwachten:

 • Voor 4 dagen werken en 1 schooldag, 5 dagen betaald;
 • 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen;
 • Begeleiding van ervaren docenten en monteurs;
 • Wij betalen jouw opleidingskosten;
 • Baangarantie bij aangesloten erkende leerbedrijven.

SOLLICITEER DIRECT.

Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. Liever wat sneller solliciteren? Stuur ons dan je gegevens via WhatsApp naar Esmee!


  STEL JE VRAAG AAN LISA.

  Onze Talent Coördinator Lisa staat klaar om al je vragen te beantwoorden en met je
  mee te denken!