BBL LEERWERKTRAJECT
ELEKTROTECHNIEK.

Tijdens het leerwerktraject Elektrotechniek houd jij je bezig met alles wat te maken heeft met elektrotechnische installaties. Zo installeer jij bijvoorbeeld de verlichting, beveiligingssystemen of datanetwerken en zorg jij ervoor dat alles veilig is aangesloten. Jij bent de reden dat het licht werkt en een kantoor is voorzien van internet! Je leert dit door in de praktijk te werken met ervaren technici, zodat jij hier aan het einde van het traject vertrekt als een echte technische vakman of vakvrouw.

  MBO      |       32-40 UUR     |       UTRECHT/ROTTERDAM

WAT GA IK DOEN?

Als BBL-student ga je één dag in de week naar school. De rest van de week doe je ervaring op in ons eigen praktijklokaal en werk je als hulpmonteur mee op de projecten. Zo ga je de ene keer aan de slag voor een groot kantorenpand, terwijl je de andere keer bezig bent met een zwembad of sportcomplex. Je wordt volledig voorbereid om te werken binnen de elektrotechniek. Ook kan je kennismaken met de andere disciplines binnen de installatietechniek. Zo weet jij nog beter wat bij jou past!

LEES VERDER

Tijdens de start van jouw Leerwerktraject Elektrotechniek bij de TVB Academy zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Je ontmoet jouw persoonlijke begeleider en bespreekt samen hoe jouw traject eruit komt te zien.

Daarna word jij door ervaren docenten klaargestoomd voor de bouw. Je leert welke gereedschappen je gaat gebruiken en hoe je ze moet gebruiken. Daarnaast krijg je les in zowel praktische als theoretische vakken, zodat jij een goede basis hebt wanneer jij de bouw oploopt.

Na 3 jaar rond je het leerwerktraject af en heb jij je diploma als eerste monteur op zak. Vanaf dat moment ga je zelfstandig aan de slag in de richting die bij jou past. Uiteraard gaan we daarna samen jouw plannen voor de toekomst verder vormgeven. Misschien word je wel leidinggevend monteur!

PAST DIT TRAJECT BIJ MIJ?

Een leerwerktraject Elektrotechniek is iets voor jou als je graag met je handen werkt en geïnteresseerd bent in de techniek. Ervaring is een voordeel, maar zeker niet noodzakelijk. Alles is te leren en fouten maken mag. Daarnaast werk je graag met collega’s op de bouw, kan je niet goed stilzitten en ben jij een echte aanpakker.

WAT WIJ JOU BIEDEN.

In de aankomende jaren staat de techniekbranche voor enorm grote uitdagingen. Wij bereiden jou, in samenwerking met erkende technische leerbedrijven, voor om met genoeg kennis en werkervaring aan de slag te gaan. Jouw ambities en interesses staan hierbij altijd centraal.

De volgende arbeidsvoorwaarden kan je van ons verwachten:

 • Voor 4 dagen werken en 1 schooldag, 5 dagen betaald;
 • 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen;
 • Begeleiding van ervaren docenten en monteurs;
 • Wij betalen jouw opleidingskosten;
 • Baangarantie bij aangesloten erkende leerbedrijven.

SOLLICITEER DIRECT.

Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. Liever wat sneller solliciteren? Stuur ons dan je gegevens via WhatsApp naar Esmee!


  STEL JE VRAAG AAN DANIÉL.

  Onze Recruiter Daniél staat klaar om al je vragen te beantwoorden en met je
  mee te denken!